Katalog

OM CENTERWAY Centerway Steel Co, Ltd

08.06.2023 00:00

OM CENTERWAY Centerway Steel Co, Ltd

Svara på annonsen

Professionell leverantör av stöd för integration av stålrör sedan 1996.

Centerway Steel Co, Ltd är ett dotterbolag till Allianz Steel Group som specialiserat sig på produktion av stålrör och rördelar, stålinventering, inhemsk och utländsk försäljning. Vi är fast beslutna att tillhandahålla one-stop service för stålrörsprodukter till kunder över hela världen.

Centerway har ledande teknik för stålrörsproduktion och forskning hemma och utomlands, avancerade och kompletta testanläggningar. Vi följer strikt kvalitetsledningssystemetISO 9001 för hantering på plats, har fåttISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CE, AAA-nivå kreditvärdighetscertifiering etc. Våra produkter har inspekterats och godkänts av SGS, BV, MOODY, TUBOSCOPEoch andra internationella auktoritativa tredjepartsorganisationer

I åratal har stålprodukter som levereras av Centerway använts i stor utsträckning i tekniska projekt som olje- och gasutvinning, rörledningstransport, byggande av stadsledningsnät, byggande, kust- och hamnbyggnad, livsmedels- och medicinfabrik.Våra partners finns i hela sydöstra Asien, Mellanöstern, Europa, Afrika, Sydamerika, Oceanien, och mer än 100 länder och regioner. Vi tillhandahåller också många stålrörsprodukter och tjänster till världens 500 bästa petroleum- och gas-, EPC-företag, t.ex: PetroChina, Schlumberger, ADNOC, NNPC, ENI, NICO, EGPC, OXY, CCED, OGDCL, PEMEX, etc.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
AK

Plats
Changsha