Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

02.06.2023 15:00

Vad gör man när trycket i en Dewar-flaska är för högt?

Svara på annonsen

När vi använder Dewar-flaskor upptäcker vi ibland att trycket på Dewar-flaskor ökar och oroar oss för funktionsfel, vad får trycket att öka? Vad ska vi göra?

Först och främst kan det bero på den lilla mängden gas, om den dagliga gasanvändningen är mindre än cirka 2,8 standardkubikmeter, kommer trycket att stiga. För det andra kan det bero på överfyllning, om överfyllning kan trycket inuti flaskan stiga kraftigt efter fyllning och det finns risk för fara, så vi bör undvika överfyllning. För det tredje kan det också bero på felaktig inställning eller funktionsfel hos boosterjusteringsventilen. När arbetstrycket överstiger och bibehålls över det erforderliga trycket efter trycksättning, måste vi justera trycksättningsventilen till det erforderliga trycket. Slutligen kan högt tryck i Dewar-flaskan också bero på vakuumförlust. När svettning eller enhetlig frosting uppstår på flaskytan, kontakta tillverkaren för att återvända till fabriken för reparation.

TianChi KGSQ Dewar-flaska fokuserar på tillverkning av Dewar-flaskor i 13 år, har en pålitlig tillverkningsprocess för att säkerställa användning av Dewar-flaska bekymmersfri, alla produkter har klarat det funktionella testet av Institutet för övervakning och inspektion av produktkvalitet. Vi har klarat ISO9001, EU CE kvalitetscertifiering. Vi är en tillverkare som tillhandahåller högkvalitativa produkter och perfekt kundservice, vänligen kontakta oss.









Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Henan

Plats
Zhengzhou