Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Dewar-flaska flytande kväve flyktighet är densamma? Tillverkaren berättar för dig

Svara på annonsen

Dewar-flaskor är kryogena behållare för konservering av prover, som oftast används i laboratorier och djurhållning etc. När vi köper Dewar-flaskor har vi alltid en fråga: Är alla Dewar-flaskor flyktiga i en viss mängd? Hur bestämmer man flyktigheten hos Dewar-flaskorna?

Efter att ha lärt oss om TianChi Dewar-flaskor vet vi att flyktigheten hos Dewar-flaskorna bestäms av många faktorer, till exempel utomhustemperaturen, Dewar-flaskornas vakuumnivå, Dewar-flaskornas storlek, typen av Dewar-flaskor osv. som alla påverkar flyktigheten hos flytande kväve. för att uppnå resultat som är bättre än den nationella standardnivån. "Om det flytande kvävet avdunstar för snabbt bör vi överväga om vakuumet är ur funktion" Det säger TianChi-tillverkaren. Ju större kaliber på Dewarflaskan, desto snabbare avdunstar det flytande kvävet, så välj en annan kaliber på Dewarflaskan för att utnyttja den effektivt fullt ut beroende på provets storlek. Dewar-flaskor för lagring har en lägre flyktighet än transportflaskor och lagrar flytande kväve längre.

TianChi KGSQ flytande kvävebehållare tillämpar strikt kvalitetsspecifikationen för "Liquid Nitrogen Biological Containers GB/T 5458-2012" i produktionen, och alla produkter har klarat funktionstestet av Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har passerat ISO9001 och EU CE-kvalitetscertifiering. Vi är en tillverkare som tillhandahåller högkvalitativa produkter och perfekt eftermarknadsservice, kontakta oss gärna.




Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Henan

Plats
Zhengzhou