Katalog

Sälj Fresh Container Stackable Storage Box för kylskåp Vegetabilisk frukt lagring Organizer

30.05.2023 00:05

Sälj Fresh Container Stackable Storage Box för kylskåp Vegetabilisk frukt lagring Organizer

Svara på annonsen

Produktdetaljer
Förvaringsbehållare för kylskåp - Denna färskvarubox är utformad med en tydlig genomskinlig vägg och en mindre filterkorg med hål på insidan så att du enkelt kan tvätta grönsaker och frukter. Och den har ett lock för att hålla frukter, grönsaker, kött etc. maten fräsch mycket längre.


Kvalitetsmaterial- Behållaren är tillverkad av BPA-fri livsmedelsgodkänd PET- och PP-plast. Materialet är lämpligt för förvaring i låg temperatur som kylskåp. Men lägg den inte i mikrovågsugn.

Multifunktionell förvaring- Behållaren är inte bara för grönsaker och frukter, utan även för kött, hummer skaldjur, smör, bacon och torra frukter vad du än vill förvara. Locket är utformat med tätning, lufttät och vattentät för att hålla maten fräsch inuti.

Används fritt hemma överallt- Jämfört med tunga glasbehållare är den här utrymmesspararen också klar men lätt och lätt att bära. De är mycket robusta och hållbara. Lätt att rengöra. Stora produktbesparande behållare gör att ditt kylskåp och hem ser snyggt och organiserat ut.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Zhejiang