Katalog

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: Tillverkare och designer av Ethernet RJ45/SFP/USB-kontakt och LAN-transformator.

Svara på annonsen

Huvudprodukter: Våra fördelar: RJ45-kontakt, LAN-transformator, SFP-kontakt, USB-kontakt, etc: 1. vi har 10+ års erfarenhet av tillverkning. 2. OEM/ODM stöds 3. ISO 9001:2008, ROHS, CE, FCC certifierade 4. Produkter av industrikvalitet 5. 100 % testad (inte bara batch-testad) 6. Kvalitetsgaranti: 5 år 7. EXW-pris 8. Kort ledtid 9. Gratis prover

Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd., som grundades 2010, är ett företag som specialiserat sig på utveckling, produktion och försäljning av kommunikationsbaserade kontakter och komponenter, och som har åtagit sig att förse kunderna med heltäckande produkt- och applikationslösningar för sammankoppling. Våra huvudprodukter omfattar RJ45-kontakter, LAN-transformatorer, SFP-kontakter och USB-kontakter, som används i stor utsträckning i PC-moderkort, switchar, routrar, utvecklingskort, kameror, Internet of Things och annan kommunikationsutrustning och områden.

Vi är belägna i Wenzhou, Zhejiang-provinsen i Kina, med bekväm transport. Dedikerad till kraftfulla forsknings- och utvecklingsteam, högt kontrollerat kvalitetshanteringssystem och omtänksam kundservice, är våra erfarna medarbetare alltid tillgängliga för att diskutera dina krav och tillhandahålla professionella kompletta lösningar med stark teknisk support. OEM- och ODM-ordrar välkomnas och vi kan leverera varorna inom kort tid. Dessutom har vi erhållit ISO9001:2000, RoHS, CE och FCC-certifikat.

Våra produkter säljer bra i alla städer och provinser runt om i Kina och exporteras även till kunder i länder och regioner som Tyskland, Frankrike, England, USA, Singapore, Korea, Kanada, Ryssland och Japan, etc. Den pålitliga kvaliteten och det utmärkta ryktet har gjort att vi är mycket uppskattade av kunder i hemlandet och utomlands.

Vi är fast övertygade om att vår tekniska styrka och kvalitetsservice kommer att göra oss till en permanent partner, och vi välkomnar varmt kunder från hemma och utomlands att etablera samarbete och skapa en ljus framtid med oss tillsammans.

 


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Zhejiang

Plats
Wenzhou