Katalog

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

03.05.2023 16:00

RS Rock Drilling - din enda lösning för högkvalitativa borrverktyg och tillbehör

Svara på annonsen

Tillförlitliga och effektiva borrlösningar för gruvdrift, konstruktion och geotekniska tillämpningar

Välkommen till RS Rock Drilling, din första källa för alla dina behov av borrverktyg. Vi är en specialiserad tillverkare av topphammare borrverktyg, borrverktyg för borrning i hål, borrstänger, PDC-borrkronor och olika tillbehör till borrverktyg, med många års erfarenhet i branschen.

RS Products:

På RS Rock Drilling är vi stolta över att kunna erbjuda ett omfattande sortiment av borrverktyg och tillbehör som passar olika borrtillämpningar. Våra verktyg för topphammarborrning är utformade för att ge maximal prestanda och effektivitet, medan våra verktyg för borrning i djuphålan är idealiska för borrning i djupa hål. Våra borrstänger är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och lång livslängd. Dessutom är våra PDC-borrkronor det senaste tillskottet i vårt produktsortiment och erbjuder förbättrad borrningseffektivitet och längre livslängd för borrkronorna.

RS Technology:

Vi har ett högkvalificerat tekniskt team som är dedikerat till att designa och tillverka högkvalitativa borrverktyg som uppfyller industrins standarder. Våra moderna produktionsanläggningar och strikta kvalitetskontrollprocesser säkerställer att varje produkt som lämnar vår fabrik uppfyller våra högkvalitativa standarder.

RS Services:

På RS Rock Drilling anser vi att kundnöjdhet är nyckeln. Därför erbjuder vi omfattande eftermarknadstjänster, inklusive teknisk support, produktutbildning och underhållstjänster, för att se till att våra kunder får ut det mesta av våra produkter.


RS Rock Drilling är din enda lösning för högkvalitativa borrverktyg och tillbehör. Oavsett om du letar efter toppverktyg för hammarborrning, borrverktyg för borrning ner i hålet, borrstänger, PDC-bitar eller tillbehör till borrverktyg har vi allt du behöver. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra produkter och tjänster.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Henan

Plats
Zhengzhou