Katalog

48V litiumjonbatteri för serverställ

24.04.2023 17:00

48V litiumjonbatteri för serverställ

Svara på annonsen

De rackmonterbara batterier som erbjuds av Amp Nova är en tillförlitlig och effektiv reservkraftslösning för kritiska system. Dessa batterier är konstruerade med avancerad litiumjonfosfatteknik och erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella batterisystem.

En viktig fördel är deras högre energitäthet, vilket gör det möjligt att lagra mer energi på ett mindre fysiskt utrymme. Detta gör dem väl lämpade för användning i serverrum och datacenter där utrymmet är begränsat. Dessutom är dessa batterier utformade med en robust konstruktion och avancerade kylsystem för att säkerställa optimal prestanda även under tunga belastningar och extrema temperaturförhållanden.

Amp Novas rackmonterbara batterier är också mycket anpassningsbara, med en rad alternativ för olika effektnivåer, drifttid och anslutningsmöjligheter. Detta gör det möjligt för företag att skräddarsy sin reservkraftslösning efter sina specifika behov, vilket säkerställer att kritiska system förblir i drift i händelse av strömavbrott eller andra störningar.

Med en livslängd på upp till 10 år under optimala förhållanden erbjuder dessa batterier exceptionell tillförlitlighet och lång livslängd. Företag av alla storlekar kan dra nytta av den avancerade tekniken, den robusta konstruktionen och anpassningsbarheten hos Amp Novas rackmonterbara batterier för sina kritiska reservkraftsbehov.


Specifikation:

Batterityp
LFP-Litiumjärnfosfat-LiFePO4
Nominell spänning
51,2V (16 celler)
Nominell kapacitet
100Ah
Nominell energi
5,12 KWh
Storlek
B450*H604*D195 mm
Vikt
55 KG
Laddningsgränsspänning
57,6 V
Urladdningsgränsspänning
43.2 V
Standardladdningsström
20A
Max laddningsström
80A
Standardladdningsström
50A
Max laddningsström
100A
Driftstemperatur
0 - 45 ℃
BMS-funktion
Batterihanteringssystem (BMS) Inbyggt, spännings- och strömskydd för överladdning och urladdning , stöd för CAN/RS485/RS232


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Shenzhen, Guangdong

Plats
Shenzhen, Guangdong