Katalog

De 9 tillämpningsexemplen av NdFeb-gummibeklädd magnet

26.04.2023 01:05

De 9 tillämpningsexemplen av NdFeb-gummibeklädd magnet

Svara på annonsen

Gummiöverdragen magnet kallas också vattentät magnet, gummerad magnet, gummibelagd magnet, gummibelagd magnet. Som är tillverkad av starka neodymmagneter, hållbara ståldelar och täckt med vattentätt TPV-gummi. Gummibelagda magneter ger stark vertikal hållkraft samt skjuvkraft genom att öka ytfriktionen. Gummibeläggningen lämnar inte lätt repor.

Gummiöverdragna potmagnetar är mycket populära inom en rad olika industrier. Produkten består av ett antal kraftfulla neodymmagneter som är konfigurerade i en cirkel och lindade i en gummiskiva. Varje pottstickare har en praktisk fästpunkt i mitten. Gummibeklädda pottstickare har anslutningspunkter med utvändig gänga eller inre armeringsjärn för krokar, hål eller bultar.

Gummibeläggning bidrar till att skydda det underliggande materialet från korrosion, och bidrar också till produktens estetiska utseende. På grund av de olika egenskaperna hos gummibelagda magneter används gummimagneter numera i stor utsträckning inom olika områden, Följande är 9 typer av tillämpningar av gummibelagda magneter.

1. Kabelhantering
När du är irriterad över kaotiska ledningar och kablar och du måste hantera dem med olika krokar som ska fästas eller svetsas fast på väggarna. Gummiöverdragna magneter med kabelbandsfäste ger dig det mest effektiva sättet att hantera dem. Placera bara magneten där du vill och för sedan kablarna genom klämman och jobbet är gjort.

2. Montering av arbetsljus
Gummiöverdragna magneter kan också monteras med olika arbetsljus någonstans där du vill med sin utmärkta hållkraft, använd dem där du inte får svetsa eller borra.

3. Monteringsverktyg för fordon
Gummiöverdragna magneter ger ett överlägset hållande genom att öka ytfriktionen utan att lämna märken eller repor. Magneter täckta med gummi, för vilka kontaktytan för magnetadsorption är väl skyddad från repor, Gummibeläggningen gör att de kan fästas och avlägsnas utan att skada lacken på bilar, lastbilar eller husvagnar. Inget behov av svetsning och borrning, du kan enkelt montera eller ta bort den snabbt utan att skada konstruktionen.

4.utomhuskameror, sensorer och andra tillbehör som hänger på
Neodymmagneter är alla belagda med ett tunt yttre gummiskikt för att skydda magneten från den omgivande miljön. Gummibelagda magneter har diversifierade användningsscenarier, som kan användas vid montering med fixering av kameror och andra tillbehör, lägga till mer bekvämlighet till livet.

5. Montering av stegar med gummibelagda magneter
Gummibelagda magneter har goda prestanda när det gäller skjuvkraften, så när du vill montera en stege vertikalt är skjuvkraften den viktigaste faktorn för att garantera säkerheten.

6. Hängning av instrument eller andra anordningar
Dessa magneter kan användas var som helst, för industriellt bruk eller i hushållet. Man ska bara vara säker på att fästytan ska vara magnetiskt ledande.

7. Gummiöverdragna magneter som monteras med fyrar
Våra högpresterande neodymmagneter har en mycket hög hållkraft , när de används för att installera fyrar på biltaket, som kan användas upp till en topphastighet på 200 km/tim .

8. Använd gummibelagda grytmagneter för att hänga upp skyltar
Många stormarknader använder gummibelagda grytmagneter för att hänga upp skyltar eller affischer. De ger ett stabilt grepp när de används och kan lätt tas bort vid behov.

9. I tunga dörrar och lås används också gummibelagda neodymmagneter.
Gummibelagda neodymmagneter blir ett alltmer populärt val för tunga dörrar och lås. Dessa kraftfulla magneter kan ge överlägsen styrka och hållbarhet i dörrlåssystem, samt ett större rörelseomfång och användarvänlighet. Dessutom skyddar deras gummibeläggning dem från väder och vind, vilket gör dem till ett idealiskt val för utomhustillämpningar.

 


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Jiangsu

Plats
Kunshan