Katalog

Gummiöverdragna neodymmagneter

23.04.2023 11:00

Gummiöverdragna neodymmagneter

Svara på annonsen

Färgen spelar också en roll för gummidäckade neodymmagneter

När du väljer magneter för en specifik tillämpning är typen av beläggning en viktig faktor att ta hänsyn till. Gummiöverdragna magneter erbjuder unika fördelar jämfört med andra typer av beläggningar. Olika färger av gummibeläggning kan användas för att förbättra estetiken eller förbättra magneternas prestanda i vissa tillämpningar. Dessutom erbjuder dessa färgade beläggningar ytterligare skydd mot UV-strålar, vilket gör dem idealiska för utomhustillämpningar.

Dessa beläggningar erbjuder ett brett utbud av färger som sträcker sig från rött och blått till grönt och gult osv. Olika färger kan ha olika användningsområden beroende på tillämpningen. Detta gör dem till mångsidiga verktyg för olika uppgifter och branscher.

WZ Magnetics erbjuder som tillverkare av gummitäckta magneter en mängd fördelar när de används i olika tillämpningar. Gummibeläggningen bidrar inte bara till magnetens estetiska utseende. Utan den ger också hög friktion och förhindrar glidning eller repor på kontaktytor. Dessutom spelar de olika färgerna på gummibelagda monteringsmagneter som finns tillgängliga för gummibeläggningar också en viktig roll i de faktiska tillämpningarna.

De flesta färgerna på gummibelagda magneter är svarta, men inte alla färger på gummibeläggningen är svarta. Det finns även andra färger som kan tillverkas enligt dina krav, t.ex. blått, rött, gult och orange. Vit färg gummibelagd magnet används oftast för dekoration på tak, whiteboard etc. Eftersom vit färg är lätt att få ihop med andra färger. Röda och orange färger sticker ut, dekan användas på platser som behöver få någons uppmärksamhet.

Dessa färgglada beläggningar är Rohs & Reach-kompatibla och även ISO-9001 Certisfied Rubber Covered Magnets Manufacturer. De är lika bra som den svarta när det gäller UV-beständighet, anti-aging-egenskaper osv. Vi kan tillverka andra färger beläggning av gummerade neodymmagneter efter krav från den aktuella tillämpningen.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Jiangsu

Plats
Kunshan