Katalog

Gummiöverdragna potmagneter från Kina

24.04.2023 11:05

Gummiöverdragna potmagneter från Kina

Svara på annonsen

Gummiöverdragna potmagnetar kallas också gummimagneter och består av starka neodymmagneter, hållbara ståldelar och TPV-gummi. WZ Magnetics tillverkar ett heltäckande sortiment av gummibelagda potmagnetar för att hålla och snabba på utan borrning och svetsning.

WZ Magnetics är en lösningsleverantör av magnetprodukter och tillhandahåller olika magnetiska produkter/system/lösningar för att ersätta traditionella lösningar för fästning, fixering, hållning osv.

Fokuserar på att tillhandahålla de bästa magnetiska fästlösningarna. WZ Magnetics är stolt över att tillhandahålla högkvalitativa produkter som är utformade för att uppfylla kundernas behov och krav. Vårt företag har åtagit sig att leverera rätt produkt i rätt tid, med oslagbar kvalitet, innovation och service. Vi har erfarenhet av att ge full support från prototyptillverkning till serier och att upprätthålla en långsiktig kvalitetsnivå för serier i stora kvantiteter.

WZ Magnetics har ett erfaret team som specialiserat sig på produktion av olika typer av permanentmagneter, inklusive sintrade och bundna NdFeB, gjutna och sintrade Alnico, sintrade SmCo-magneter och relaterade magnetiska sammansättningar.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Jiangsu

Plats
Kunshan