JHDcorp
04.09.2023 00:00
L-teanin är en te-specifik aminosyra, C7H14N2O3, som utgör 1% till 2% av vikten av torkat te. Teanin separerades från grönt te för första gången 1950. Det är den karakteristiska aminosyran i te, och det är också ett av smakämnena i te. Det har en stark positiv korrelation med kvaliteten på grönt te, med en korrelationskoefficient på 0,787 ~ 0,876. Bland de mer än 20 aminosyrorna i te står teanin för 50% ~ 60% av de totala aminosyrorna i te.
Funktion:
1) Minska blodsocker och blodtryck.
2) Minska virus, anti-agingm, anti-strålning.
3) Lägre blodtryck, Effekt av smak melioration, Stöd immunsystemet.
4) Används inom livsmedelsområdet, det används som naturlig antioxidant, antistalingmedel.
Användning:
1) Som kosmetika och daglig kemisk tillsats äger den effekten av antirynka och anti-aging.
2) Det kan skingra fläck, förebygga och behandla hudsjukdomar och känslighet, sönderfallande tand, tandplack, parodontit och halitos, skydda huden.
Kategori
Erbjudanden
Stat
Kina
Region
Shaanxi
Plats
Xi'an
Slutdatum
14.12.2029 15:55