Katalog

Textilprodukter för hotell- och restaurangbranschen

17.03.2023 00:00

Textilprodukter för hotell- och restaurangbranschen

Svara på annonsen

DPF TEXTILE är en ledande tillverkare och exportör av textilprodukter av högsta kvalitet för hotell- och restaurangbranschen över hela världen.

Shanghai DPF Textile Co.,Ltd grundades 2006. En av de bästa kinesiska grossistleverantörerna. Vår huvudsakliga verksamhet är att förse hotell och andra inrättningar lokalt och runt om i världen med alla typer av produkter, såsom bad/rum/restauranglinne.

Vår väl erfarna personal är redo att möta efterfrågan från kunder i över 100 länder och förse dem med perfessionell service för deras behov av att främja sin verksamhet från 3-5 stjärniga standard.
Vår fabrik ligger i Nantong stad, som täcker en yta på 30.000 SQM. Med totalt 200 medlemmar av personal. Vår produktionslinje använder den senaste tekniken för bearbetning och produktion av alla typer av tyger i ett datoriserat kontrollsystem för perfektion av produkten på handduksvävstolar, blekning, färgning. Allt görs med precision och uppfyller ISO9001-produktcertifieringen.

Vi har framgångsrikt exporterat våra produkter till Asien/Europa/Nordamerika/Sydamerika/Mellanöstern/Afrika och Oceanien. Vårt mål är att utöka vår marknad till hela världen, alla länder. Därför är du välkommen att kontakta oss via vår webbplats eller e-post för att utforska vår verksamhet på din marknad och vi hoppas höra av dig snart.


Svara på annonsen

Kategori
Kontakter

Stat
Kina

Region
Shanghai