Katalog

Kristallin fruktos

06.03.2023 11:00

Kristallin fruktos

Svara på annonsen

Kristallin fruktos är ett perfekt hälsosamt sötningsmedel som framställs av majs. Det beräknas vara ca 20 % sötare än bordssocker och 5 % sötare än HFCS.

Produktens förtjänster:
1) Det är ett naturligt sötningsmedel i stället för ett konstgjort sötningsmedel eftersom fruktos förekommer naturligt i frukt och grönsaker samt i honung.
2) Det har den högsta sötman bland naturligt förekommande sockerarter. Dess sötma är 1,3-1,8 gånger större än sackaros. För att uppnå samma sötma kan dess användning minskas jämfört med sackaros. Sötman är dess viktigaste egenskap jämfört med andra fördelar. Dess sötma är inte fast, utan förändras med temperaturen. Ju lägre temperatur, desto större sötma.
3) Smakspridarna i tungan uppfattar fruktos först jämfört med glukos och sackaros, och uppfattningen försvinner snabbt. Det maskerar inte smakavgivningen av glukos och sackaros eftersom dess topp av smakavgivning uppträder före glukos och sackaros. Därför förbättras eller bibehålls inte dryckens smak genom tillsats av kristallin fruktos.
4) Det är inte troligt att den omvandlas till syra av streptokocker i munhålan. I motsats till sackaros kommer den inte att utnyttjas av streptokocker för att producera glukan, vilket hämmar bildandet av karies. Därför kan det användas som sötningsmedel i produkter för barn.
5) På grund av dess låga glykemiska index stiger blodsockret långsamt efter intag och kräver mindre insulin än andra sockerarter, vilket är fördelaktigt för personer med typ 2-diabetes och fetma.

Produktanvändning: Det används vanligen som ett näringsrikt sötningsmedel i livsmedel och drycker. Den kan också användas som ett fuktgivande medel i kosmetika.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Shanghai

Plats
No.201 Xin Jinqiao Road