Katalog

HCM MEDICA Medicinsk endoskopkamera Bildsystem LED kall ljuskälla

02.03.2023 00:00

HCM MEDICA Medicinsk endoskopkamera Bildsystem LED kall ljuskälla

Svara på annonsen

HCM MEDICA har fokuserat på optiska produkter för endoskop och mikroskop i mer än 13 år och är en ledande tillverkare av bildsystem för endoskopkameror, med särskilt fokus på ljus och bild. Vi är baserade i Jiangsu, Kina, säljer till Amerika, Europa, Asien, MID East, Sydostasien, Oceanien, Afrika.

Huvudprodukter inkluderar:

Vi har passerat ISO 9001, 13485 och CE-inspektion, våra högkvalitativa produkter har gett oss ett mycket gott rykte. Alltid ett förproduktionsprov före massproduktion; Alltid slutinspektion före leverans.

Vi använder LUMINUS LED-lampor som importeras från USA, försäkrar dig om det bästa ljuset för din kamera från originalkällan.

Mer än 95% av våra tillbehör är importerade, vi använder aldrig tillbehör av låg kvalitet.

2 års garanti för hela ljuskällan. Egentligen kommer vår ljuskälla inte att vara ur funktion i mer än 6 till 8 år med noggrann opreation.

Vi håller alltid jämna steg med marknadens utveckling och användarnas krav, vi är i regelbunden kontakt med många återförsäljare, läkare, fabriker över hela världen. Vi samlar in deras verkliga behov och tillverkar den exakta produkten för dem, kundtillfredsställelse är alltid målet för vårt dagliga arbete.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden