Katalog

HSS-formkniv "Berlin-profil

27.02.2023 15:00

HSS-formkniv "Berlin-profil

Svara på annonsen

1 uppsättning HSS-formknivar + avledare för golvlister och socklar med "Berliner", "Altberliner" eller "Hamburger Profil"

1 uppsättning HSS-profilknivar + deflektorer för tillverkning av socklar med Berlin-, Old Berlin- eller Hamburg-profilen. Med den här kompletta uppsättningen, som består av 2 profilknivar och 2 profilerade deflektorer, kan du enkelt göra egna socklar, plintar och fotlister. Setet passar perfekt som tillbehör till det 40 mm universella säkerhetsprofilskärhuvudet och även till det 40 mm breda Uni-profilskärhuvudet i eurosystemet. Denna fräsningssats uppfyller BG-bestämmelserna och levereras i plastförpackning. Observera att skärhuvudet, klämverktyg eller andra tillbehör inte ingår.

HSS-profilfräsningssatsen för "Hamburg / Berlin / Altberlin"-plint eller -sockel har utformats för att efterlikna den eleganta utformningen av plintar i Wilhelminian-stil i storstäderna i norra Tyskland och särskilt Berlin. Av denna anledning har olika namn på socklar och plintar etablerats för denna profil. Altberliner-sockelprofilen finns dock även i många andra områden i Tyskland. Beroende på region kallas denna profil också för "Hamburgs sockelbräda", "Berlins sockelbräda" eller "Altberlins sockelbräda".


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Tyskland

Region
Sachsen

Plats
Wurzen