Katalog

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

CNC-BEARBETNING AV DELAR

Svara på annonsen

Asianstar CNC Machining Factory, med start från år 2005 i Dongguan City, Guangdong-provinsen, Kina, är en professionell CNC Machining Parts Manufacturer, med långsiktig utveckling, nu har vi mer än 80 anställda med anläggningar 135 maskiner och produktionsområde 2500SM.

Med vårt erfarna skickliga ingenjörsteam tillhandahåller vi högkvalitativa anpassade CNC-metall- och plastdetaljer till kunder i hela världen inom många branscher. Vi uppskattas alltid av hög toleranskvalitet och one-stop service av flera processer. Vi arbetar nu för kundpartners från USA, Europa, Mellanöstern, Asien och stöder kundernas projekt genom utmärkt kvalitet, lägsta kostnad och snabb ledtid.

Hittills tillhandahåller vi tjänster som CNC-svarvning, CNC-fräsning, CNC-svarvning och fräsning, CNC-borrning, slipning, aluminiumextrusion, smideservice, plåttillverkning osv. Och vi tillämpar olika ytbehandlingar på produkter enligt orderkrav.

De material vi använder vid CNC-bearbetningsprocessen är oftast metall och plast, såsom aluminium, mässing, koppar, rostfritt stål, mjukt stål, titan, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, nylon, PTFE, osv. Vårt ingenjörsteam har djup förståelse för material och vi använder rätt material för produktion beroende på produktionsfunktionerna. Vi väljer också de bästa produktionslösningarna och verktyg och fräsar för unika material.

Förutom rikliga produktionserfarenheter har vi också byggt upp ett strikt QC-system för att kontrollera vår produktkvalitet. Vi har QC Controlling System som inkluderar QC Procedure Control File innan produktionen startar, det kontrollerar produktionsförfarandet strikt efter kvalitetsdetaljer, och vi har övervakning QC kontroll under produktionsprocessen, trots allt har vi slutlig QC inspektion på varje objekt innan förpackning. Med detta utvecklade QC-system kan vi kontrollera produktionsprecisionen och produktens utseende i perfekt och lämna kunderna superb produkter.

 


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Guangdong

Plats
Dongguan