Katalog

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

16.11.2022 00:00

Vätgasgeneratorer för laboratoriebruk

Svara på annonsen

HX-300D/600D

Maskinen är utrustad med den världsledande Spe-tekniken (Solid Polymer Electrolyte), även känd som PEM (Proton Exchange Membrane). Vätgas med hög renhet på upp till 99,99 % produceras genom elektrolys av rent vatten med en mycket stabil vätgasutgångsström och ett mycket stabilt tryck. Instrumentet har en stor digital display: H2-utgångsström, H2-arbetsförhållanden, H2-renhet, med 1 -. 6 timmars tidsinställningsfunktion, visning av återstående timmar och minuter, larmfunktion för lågt vatteninnehåll, TDS-höjningsfunktion. Det finns också ett viloläge med möjlighet att använda endast ren väte eller väte och syre tillsammans.

Apparaten har en vattennivåindikator och olika säkerhetsfunktioner som garanterar säker användning. Inuti maskinen har vi installerat en högeffektiv renare som renar vattnet, och kunden behöver bara byta ut vattnet efter sex månader. Dessa maskiner med lång livslängd kan producera vätgas i 5-10 år utan fel eftersom endast delar av hög kvalitet används.

Hela maskinen är tillverkad av järn utvändigt, vilket gör den mer stabil och hållbar i användning. Finns i två färger, vit och guld.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Shandong Province

Plats
Jinan