Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Konserveringsmedel för kemiska livsmedelstillsatser i forskningssyfte, finns i lager och är säker att använda.
Produktbeskrivning
Konserveringsmedel CAS 24634-61-5 Kaliumsorbat
Kemiskt namn. Kaliumsorbat
Molekylformel: C6H Molekylformel: C6H7KO2
Molekylvikt: 150,22
Egenskaper: Vita kristaller eller kristallina granulat
Vita kristaller eller kristallina granulat
Vi kan också leverera i pulverform
Kaliumsorbat är kaliumsaltet av sorbinsyra med den kemiska formeln C6H7KO2. Den används främst som konserveringsmedel för livsmedel.
Kaliumsorbat är effektivt i en mängd olika tillämpningar, bland annat i livsmedel, vin och produkter för personlig vård.
Kaliumsorbat framställs genom att sorbinsyra reagerar med lika mycket kaliumhydroxid. Den resulterande kaliumsorbaten kan kristalliseras från en vattenlösning av etanol.
Artikel FCC-V/E202 Resultat
Märkning Met Standard Met Standard
Utseende Vit granulat eller pulver Vit granulat
Testresultat 99,0 % - 101,0 % 100,71 %
Fri syra (som sorbinsyra) max 1 % Ej påvisad
Fri bas (som K2CO3) max 1 % 0,7 %
Tungmetaller (som Pb) ≤ 10 ppm < 10 ppm
Arsenik (As) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Torkningsförlust ≤ 1,0 % 0,38
Bly ≤ 2 ppm < 2 ppm
Smältpunkt (som sorbinsyra) 133,0°C-135,0°C 133,0ºC-135,0ºC
Kvicksilver ≤ 1 ppm 0,0016 ppm
Aldehyder ≤ 0,1 % 0,002 %
Kaliumsorbatets roll
Kaliumsorbat kan effektivt hämma tillväxt och förökning av skadliga mikroorganismer som mögel, jäst och syrefria bakterier, Staphylococcus aureus och Salmonella, men är ineffektivt mot nyttiga mikroorganismer som anaeroba bakterier.tiva mikroorganismer som anaeroba bakterier och Lactobacillus acidophilus, nästan mer effektivt mot utveckling än mot sterilisering, vilket effektivt förlänger livsmedlens hållbarhet och bevarar deras ursprungliga smak
Kaliumsorbat Användningsområden
1. Används ofta inom livsmedel, kosmetika, jordbruk och andra industrier. Mögel- och jästhämmare, livsmedel, svampmedel, denatureringsmedel för torkning av olja, baktericider etc.
2. Sorbinsyra i alkohol och drycker.
3. 3. Sorbinsyra i sojasås, sojasåsprodukter och pickles.
4. Sorbinsyra och kalium i vattenprodukter.
5. Sorbinsyra i kött och korv.
6. Sorbinsyra i färska grönsaker och frukt.
7. Sorbinsyra vid konservering av bageriprodukter.
8. Sorbinsyra i konserver, konfektyr och färska livsmedel.
9. Sorbinsyra i färskost.
10. Sorbinsyra i konservering av margarin.
11. Konserveringsmedel för färska livsmedel, sorbinsyra i andra produkter.
Kategori
Erbjudanden
Stat
Kina
Region
Hubei
Plats
Wuhan