Katalog

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Kinas bästa tillverkare av automatiska gjutmaskiner

Svara på annonsen

ZhuoJie maskiner tillverkning och försäljning av automatisk gjutmaskin, helautomatisk gjutmaskin är en typ av lera sand gjututrustning, främst för produktion av bildelar, manschettlock, gråjärn, duktilt järn gjutgods som pump, hög effektivitet, var och en av sandformen för 25 sekunder, spara arbetskraft, och en arbetare för att övervaka arbetet med maskinen, hög produktkvalitet, maskin pressas ut av hårdheten av sandformen, felfri låda.

Linyi Zhuojie Machinery Co., Ltd. ligger i Linyi Mold Science and Technology Industrial Park, filialen ligger i Suqian, Jiangsu, sedan starten i februari 2010, har åtagit sig att förse majoriteten av små och medelstora gjutföretag med hög intelligens, hög tillförlitlighet, hög kostnadsprestanda automatisk gjututrustning. Företagets anda av "innovation, harmoni och win-win" affärsfilosofi, alltid följa oberoende forskning och utveckling design, och ständigt tillämpa ny teknik, nya material, ny process, i gjutning, särskilt bildelar, hårdvaruindustrin, har använts i stor utsträckning och mycket erkänd, försäljningen ökade år för år, upp till 90 miljoner yuan per år. Som en högteknologisk industri har Linyi Zhuojie etablerat ett långsiktigt samarbetsförhållande med Qingdao University of Technology, vilket förverkligar "skola-företagssamarbete, industri-universitet win-win". Med det starka stödet från talanger och politik har företagets produkter vunnit mer än 50 nationella patent och vunnit "National Foundry Equipment Innovation Award" och "SX26070 upp och ner sand skytte automatisk modellering och National Foundry Equipment Innovation Award" utfärdade av China Foundry Association. Företaget har lett uppgraderingen av den inhemska gjutututrustningen.
För att säkerställa utrustningens höga stabilitet insisterar vi på att anta de internationella leverantörerna av linjekomponenter, elektrisk användning Tysklands Siemens, pneumatisk användning Japans SMC, CKD-delar, hydraulsystem användning Tysklands Rexroth, Japans oljeforskning, etc., efter verifiering, marknadens erkännande och stöd, i kundgruppen förändrade det tidigare förflutna av ond konkurrens om pris Led den godartade utvecklingen av tillverkningsindustrin för gjututrustning.
Under åren glömmer vi inte den ursprungliga avsikten, jordnära, hårt att göra produkter och tjänster, i branschen för att vinna ett rykte. Som leverantörer av utrustning, vet vi att framgången för varje prestation från alla kunder och utveckling, därför alltid kommer att ge högsta prioritet till kundernas intressen, vår försäljning och designpersonal kommer att lyssna noga på dina önskemål och förslag, inte till utrustning som det slutliga målet för försäljningen, försäljningsframgång, är bara början på vår service, ZhuoJie efter 7 * 24 timmar, Ge livslång teknisk support till kunderna. Detta är förtroende för produkten, men också ansvarig för kunden. Företaget har alltid hållit fast vid 100% kundnöjdhet av service syfte, för majoriteten av nya och gamla kunder att ge mer omfattande, genomtänkt, snabb service. I framtiden kommer Linyi Zhuojie att gå till världen med hantverkarens anda av förträfflighet och föryngra landet med vetenskap och teknik.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
linyi

Plats
Luozhuang Mould Industrial Park