Katalog

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropylenglykol från Östkina

Svara på annonsen

Omättad polyester, epoxiharts, polyuretanharts

Propylenglykol används ofta i elektroniska cigaretter för att förbättra smaken och skapa en bättre throat hit.

En flaska med smaksatt "e-vätskor" för "vaping" visar propylenglykol som huvudingrediens. Propylenglykol används ofta för att avisa flygplan.

Propylenglykol används också i olika ätbara produkter, t.ex. kaffebaserade drycker, flytande sötningsmedel, glass, vispade mejeriprodukter och läsk. förångare som används för leverans av läkemedel eller produkter för personlig vård innehåller ofta propylenglykol bland ingredienserna. Propylenglykol används som lösningsmedel i många läkemedel, inklusive orala, injicerbara och topiska formuleringar, t.ex. för diazepam och lorazepam som är olösliga i vatten. I vissa formuleringar av konstgjorda tårar, t.ex. Systane, används propylenglykol som en ingrediens.Liksom etylenglykol kan propylenglykol sänka vattnets fryspunkt och används därför som avisningsvätska för flygplan. Blandningar av vatten och propylenglykol som är färgade i rosa för att visa att blandningen är relativt giftfri säljs under namnet frostskydd för husbilar eller fartyg.Propylenglykol används ofta som ersättning för etylenglykol i miljövänligt frostskydd för bilar med låg toxicitet. Den används också för att vinterförvara rörsystem i tomma byggnader. propylenglykol används inom veterinärmedicinen som en oral behandling av hyperketonemi hos idisslare. Glukos, som kan användas för detta ändamål hos icke-idisslare, är inte effektiv på grund av att den konsumeras av de bofasta mikroberna i vommen. propylenglykol metaboliseras delvis i vommen till propianat, som kan användas som en energikälla.

Resten absorberas i blodomloppet och används av levern för glukoneogenes. C3H8O2Renhetsgrad99,95 %UtseendeFärglös, klar, hygroskopisk vätskaKlassAllmänt godsCAS-nr.57-55-6H.S-kod29053200EINECS-nr.200-338-0Fukt≤0.2Fri syra ppm≤75Ash ppm≤80Boiling Point188.2℃Molekylvikt76.09BRN NO.1340498Relativ densitet1.0362(20℃, 4℃)Refraktion1.4329Flashing Point98.9℃(Close)/107℃(Open)ToxicitetLågSmältpunkt-60


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Anhui

Plats
Tongling