Katalog

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Kolbaserat aktivt kol i form av pellets/granulat/pulver för luft- och gasrening samt vattenrening

Svara på annonsen

Kolbaserat aktivt kol för adsorption av gas och vätska

Aktivt kol i pellets framställs genom extrudering av aktivt kol till cylindriska pellets med en diameter på mellan 0,8 och 12 mm. Deras höga aktivitet och yta gör dem idealiska för många tillämpningar i ångfas.

Aktivt kol har särskilda egenskaper som gör att det kan avlägsna flyktiga organiska föreningar (VOC), lukter och andra gasformiga föroreningar från luften. Det används främst för behandling av avfallsgaser, t.ex. H2s, Co, CO2, N2, rening av giftiga gaser, gasbehandling, rening av industri- och hushållsvatten, återvinning av lösningsmedel osv

Granulärt aktivt kol som framställs genom ångaktivering av utvalda kolkvaliteter.

Detta är ett granulärt aktivt kol med hög aktivitet som tillverkas genom ångaktivering av utvalda kvaliteter av bituminöst kol. Den perfekta balansen mellan adsorption och transportporer ger optimala prestanda i ett brett spektrum av vattenbehandlingstillämpningar. Det är ett adsorbent med hög densitet. som är lämpligt i ett brett tillämpningsområde som rening av (dricks)vatten och industriella processvätskor.

Pulveriserat aktivt kol (PAC) definieras av ASTM som partiklar som passerar genom en 80-maskig sikt (0,177 mm) och mindre. Genom att variera tillverkningsförhållandena skapas interna porstrukturer som ger unika adsorptionsegenskaper som är specifika för varje produkttyp. Valet av produkt för en specifik tillämpning varierar på grund av olika föroreningar och egna processförhållanden.

Den adsorberande kapaciteten hos pulveriserat aktivt kol (PAC) gör det idealiskt för att avlägsna en mängd olika föroreningar från vatten, luft, vätskor och gaser.


Svara på annonsen

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
Hebei

Plats
Shijiazhuang