Katalog

  • Annonser

eTower Service and Product - mjukvarulösningar för logistik

10.06.2022 00:00

eTower Service and Product - mjukvarulösningar för logistik

Annonsen upphörde

Etower är specialiserad på gränsöverskridande logistik mjukvarulösningar, inklusive sista milen samarbete, FBA management system Platform, gränsöverskridande logistik ekosystem, övervaka paketdata Management Dashboard, Parcel Logistics System, logistik Försäljning och SLA-rapport, övervaka den onormala statusen av paket, logistikhantering programvara Billing Module, visa mer detaljer, kontakta oss!

eTowers logistikprogramlösningar med en samarbetsplattform för gränsöverskridande e-handel hjälper dig att ta dig igenom den digitala logistiktjänstkedjan med en enda kontaktpunkt, minska kostnaderna, förbättra effektiviteten och få dig att snabbt bli branschledande.

Vår tjänst

In face of the digital transformation trend of the logistics industry and the gradual increase of order data volume, how to effectively monitor and track your logistics information data has become the core challenge for cross-border logistics providers and cross-border eCommerce enterprises. Att utveckla enskilda EDI-anslutningar eller utveckling av programvara för behandling av orderdata kommer att kosta mycket, eTower åtar sig att tillhandahålla gränsöverskridande logistiklösningar och logistiktjänster för gränsöverskridande e-handel med en enda kontaktpunkt för leverantörer av gränsöverskridande tredjepartslogistik (3pl) och gränsöverskridande e-handelsföretag, att öppna hela kedjan av gränsöverskridande logistikdata, att förverkliga verkliga kontrollerbara data för alla noder och enkel övervakning, så att din verksamhet inte längre begränsas av tekniska problem.

Stöd

1. Transporthantering inom logistik: Mer än 50 kooperativa nationella last-mile-transportörer för att få ett last-mile-samarbete, och mer än 10 000 e-handelsförsäljare har gått in i eTower-systemet. Systemet har nått 1 500 000 + daglig orderbehandlingskapacitet och de ackumulerade beställningarna har överstigit 400 miljoner.

2.Gör det möjligt för dig att nå alla områden som Amazons tjänster kan nå.

3.Stödjer snabb API-gränssnittsanslutning med säljare, utomeuropeiska lager, logistikleverantörer och last-mile-transportörer etc.

Våra servicefunktioner

1. Öppna en komplett logistikkanal, tillhandahålla digital logistikplattform.

2. Anslutning till den gränsöverskridande e-handelsplattformen och ERP-systemet, kan direkt erhålla plattformens beställningar för övervakning och hantering.

3. Hjälpa till att öppna nya logistiktjänstlinjer.

4. Effektiv gränsöverskridande orderbehandlingshastighet.

5. En enda kontaktpunkt med alla roller i leveranskedjan, verklig och kontrollerbar orderinformation.

6. Bättre riskövervakning och oberoende finansiella system.

Ekosystem för gränsöverskridande e-handelslogistik

eTower bygger på begreppet molnlogistik och har uppnått integration på plattformsnivå med hundratals nationella post-, express- och speditionsföretag, lokala/utomeuropeiska lagertransporter, integrering av förtullning, gränsöverskridande e-handelsplattformar för e-handel ERP eCommerce och andra molnlogistiksystem för att göra digital logistik möjlig. Ekosystemet eTower har perfekt förverkligat integrationen av logistikorderhanteringssystem, paketuppfyllelsesystem, spårning av internationella pakettjänster, logistikövervakningstjänst, logistikstödsystem, cross-dockinghanteringssystem, hantering av utomeuropeiska lagertransporter, lagerfördelningssystem etc. i en enda systemtjänst för att uppnå ekologisk empowerment.

Läs mer!
Fler funktioner

Management Dashboard

Dashboard kan ge användaren en övergripande förståelse för alla tjänsters driftsstatus baserat på de mest aktuella uppgifterna. Den kan konfigureras för olika roller med motsvarande databehörighet.

Försäljnings- och SLA-rapport

Försäljningsrapporten kan generera en flexibel rapport genom att addera kvantiteter och vikter baserat på försäljningsvillkor med olika grupperingsordning.

SLA-rapporten är fri att ställa in antal och längd på ben för att utvärdera tidsprestanda baserat på dagskostnaden för ett visst ben.

Spårning av paket sida

eTower ansluter hela logistikkedjan för att uppfylla behoven hos mer än 20 spårningsnoder. Bekvämt för användare att noggrant övervaka paketets onormala status.

Behandling av avvikelser

eTower har ett unikt system för inspektion och behandling av avvikelser för att övervaka paketens avvikande status och ge feedback med en behandlingslösning i tid, för att underlätta för användarna att hitta och korrigera fel i tid och hjälpa kunden att minska förlusterna och förbättra effektiviteten.

Faktureringsmodul

Behov som kan tillgodoses

1. Beräkning av paketfrakt innehåller olika avgifter, till exempel:

Baserat på frakten Tilläggsavgift (batteritillägg, bränsletillägg, tillägg för avlägset område och andra tilläggsavgifter)Skatter (tullar, mervärdesskatt)Försäkringsavgift.

2. Konfigurering av avgiftsplan

konfigurera taxekort och tilläggsavgift för avsändaren.

3. Faktureringsregionfunktion

Faktureringsregionerna kan konfigureras flexibelt för att uppfylla komplexa beräkningsregler och servicelogik.

Stödkonfiguration av kostnadszoner enligt land, stad och postnummer

4. Växelkurs:

Förfrågan om växelkurs (valuta och datum för omräkningspris från Bank of China) och omräkning.

5. Finansiell förvaltningsfunktion

1) Hantering av kundkonton (tillägg av valuta, öppnande och avslutande av konto, kreditinställning, finansiell spärr).

2) Bokföringshantering: fraktreglering, förfrågan, kostnadsjustering.

3) Daglig fakturering: Daglig fakturering: Daglig faktureringsavräkning och förfrågan.

4) Avsändare kan ladda genom eTower-systemet, det kommer att visa avsändarbeloppet på den finansiella sidan.

Faktureringsmodul

Handelsfaktura

När du skapar beställningen med URL kan vårt system få beskrivningen och produktbilden via den angivna URL:n och generera handelsfakturan som kan användas för tullklarering.


Annonsen upphörde

Kategori
Erbjudanden

Stat
Kina

Region
shanghai

Slutdatum
31.03.2023 17:35