Katalog

TERRATEST GmbH

TERRATEST GmbH

  • TÜV Rheinland
  • UL-Zertifizierung
  • CSA-Zertifizierung

TERRATEST GmbH

  • TÜV Rheinland
  • UL-Zertifizierung
  • CSA-Zertifizierung

Tillbaka till listan

Provningsutrustning (CARRELLO) från TERRATEST GmbH

Produktförfrågan  

Det mobila mätsystemet "CARRELLO" gör dynamisk belastningsprovning av plattor med fallvikt till en barnlek. TERRATEST har utvecklat och konstruerat "CARRELLO" för bekväma mätningar i omfattande terräng. "CARRELLO" möjliggör enkel hantering av den 35 kg tunga fallplattan utan att behöva bära eller lyfta den.

Hela mekanismen är "gafflad" med gaffelsystemet under de snedställda handtagen på den dynamiska lastplattan. På detta sätt kan "CARRELLO" bekvämt flyttas från mätpunkt till mätpunkt över hela byggarbetsplatsen. Med "CARRELLO" blir den lätta fallande viktplattan faktiskt en lätt fallande viktanordning och hanteringen över långa avstånd blir bekväm och smidig!

Liksom själva mätsystemet uppfyller även transportsystemet "CARRELLO" TERRATESTs allra högsta kvalitetskrav. övertyga dig själv!

Mobil dynamisk plattbelastningsprovning för omfattande byggarbetsplatser, utan tunga transporter
Absolut bekväm och smidig hantering,
ingen bärning eller lyftning av de 3 enskilda delarna (35 kg)

Mätsystemet förblir alltid kopplat och redo för användning, enheten behöver inte kopplas om för varje mätning Elektroniker är bekväma att använda i midjehöjd och behöver inte stå på det dammiga golvet (ingen ständig böjning) "CARRELLO" kan enkelt kopplas ihop för platsbesparande transport
MADE IN GERMANY, hög kvalitet TERRATEST har två lätta fallvikter i sitt leveransprogram:

tERRATEST 4000 USB som kabelversion och TERRATEST 5000 BLU med Bluetooth-teknik. Båda fallvikterna övertygar med extremt användarvänlig drift, exakta mätresultat och snabb utvärdering med hjälp av PC-programvaran "TERRATEST 2.0".

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Provningsutrustning

Provningsutrustning (TERRATEST 4000 TRENCH)

För att kontrollera markens kompakteringskvalitet vid återfyllning av särskilt smala rörledningsdiken med hjälp av dikningsmetoden har den nya TERRATEST 4000 TRENCH utvecklats med en 10 cm smal las...

Provningsutrustning

Väderbeständig och mycket lämplig för byggarbetsplatser

Lätta instrument med droppvikt har en livslängd på upp till 20 år. Dag efter dag används de för mätningar på byggarb...