Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

06.02.2023 00:02

Nya varianter av Eppendorf Conical Tubes 25 mL för ännu bättre provåtervinning

Eppendorfs senaste innovation inom rören - det koniska rörformatet 25 mL - kommer med nya versioner: Amber, Protein LoBind® och DNA LoBind®.

Det innovativa materialet i de bärnstensfärgade koniska rören 25 mL är mycket genomskinligt, samtidigt som det skyddar provet effektivt från ljus med låg våglängd. På så sätt kan pipettspetsens nedsänkning övervakas på ett säkert sätt under vätskeöverföringen, vilket bidrar till att undvika korskontaminering.

Protein LoBind Conical Tubes minimerar risken för att ospecifika protein- och peptidprover fastnar på rörens väggar. Detta säkerställer bästa möjliga provåtervinning, vilket är särskilt viktigt när man arbetar med prover med låg utgångskoncentration.

DNA LoBind Conical Tubes hjälper till att optimera DNA-återvinningen när man förbereder och lagrar för PCR-kvanitifieringar i realtid. Valet av kärl kan påverka tillförlitligheten hos förberedelser av DNA-standardpaneler som används i realtids-PCR-analyser för absoluta kvantifieringar. Detta kan till exempel ses i behållningen av nukleinsyror i kärl som används för serieutspädning och lagring av standarder.

Fler nyheter

Med Mastercycler® X40 kommer dina dagliga laboratorierutiner inte bara att vara tillförlitlig...

Takara Bio Inc (Takara Bio) och Eppendorf SE, två ledande företag inom life science-industrin, har glädjen att tillkännage sitt samarbete inom ramen för ett strategiskt co-marketing-avtal.
kampanjer 01 september 2023 - 31 december 2023
På Eppendorf är vi medvetna om den viktiga roll som förbrukningsvaror av plast spelar i laboratoriet. Samtidigt är vi medvetna om att en balans mellan kraven på modern vetenskap och miljöhänsyn är en viktig utmaning för ledningen av ett life science-laboratorium. Därför följer vi principen "Minska, återanvänd, återvinn" när och var det är möjligt, och förlitar oss alltmer på användningen av biobaserade råmaterial.

I år delar det Hamburgbaserade life science-företaget Eppendorf SE ut sitt prestigefyllda forskni...

Enkanalspipetterna Eppendorf Xplorer® och Xplorer plus har certifierats med ACT®-märkning...