Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.07.2022 02:07

Dunkermotoren är medlem i IDTA

Sedan den 1 juni 2022 är Dunkermotoren, ett varumärke inom AMETEK Advanced Motion Solutions, officiell medlem i Industrial Digital Twin Association "IDTA"

För Dunkermotoren och dess IIoT-varumärke nexofox blir den digitala tvillingen allt viktigare på grund av dess enorma fördelar för användaren och är mycket mer än en digital bild av en motor. Den gör det möjligt för användaren att enkelt få tillgång till motorrelevanta data när som helst och var som helst, vilket gör det möjligt att driva den på ett mer hållbart och resurssnålt sätt. Inom IDTA arbetar man med att definiera viktiga grunder för att standardisera strukturen och modelleringen av en sådan digital tvilling. IDTA använder sig därvid av det administrationsskal som definierats av Fraunhoferinstitutet, precis som Open Industry 4.0 Alliance. Genomförandet av detta så kallade asset administration shell (AAS) är ett viktigt fokus inom Open Industry 4.0 Alliance. Av dessa skäl är medlemskapet i IDTA ett utmärkt komplement till arbetet inom Open Industry 4.0 Alliance, där Dunkermotoren redan är medlem sedan 2019. AAS är med andra ord en referensstruktur som gör det möjligt att till exempel varje tillgång kan integreras i kommunikationsvärlden inom industri 4.0 och bli unikt adresserad och identifierad inom detta nätverk. Dessutom stöder administrationsskalet kartläggningen av en tillgångs hela livscykel. Genom sitt medlemskap i IDTA och sitt nätverkande med den globala teknikgemenskapen kommer Dunkermotoren | nexofox att kunna stödja sina kunder ännu bättre i framtiden när de tar steget in i sakernas internet.

Fler nyheter

Ny högupplöst pulsgivare från Dunkermotoren för de högsta precisionskraven
från 16 till 18 april 2024 på Messe Frankfurt, monter A171.
Med ansiktslyftningen av programmeringsmiljön MotionCode från nexofox är det nu ännu enklare att programmera smarta motorer och det finns inte längre några begränsningar för decentraliserade automationsarkitekturer.

Mycket använd och mångsidig - den borstlösa motorn BG 75 från Dunkermotoren, ett AMETEK-varumärke...

Med produktfamiljen SL 38 har Dunkermotoren, ett varumärke som tillhör AMETEK, lanserat en ny serie högpresterande linjärmotorer. ServoLine 38 STL (Stainless Steel) är en version i rostfritt stål som imponerar med högsta materialkvalitet och hållbarhet

Utnyttja den fulla potentialen i din smarta motorlösning

LogiMAT i Stuttgart betraktas...