Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

27.07.2021 01:07

Eppendorf introducerar den nya multifunktionscentrifugen 5910 Ri

Det ledande life science-företaget Eppendorf lanserar en ny centrifug som är utformad för att öka effektiviteten i laboratoriet: Centrifuge 5910 Ri. Denna nya centrifug är efterföljaren till den populära Centrifuge 5910 R, flaggskeppet i Eppendorfs portfölj av multifunktionscentrifuger. Sedan den introducerades 2018 har den här centrifugen gjort det dagliga laboratorielivet enklare för kunder över hela världen med enastående mångsidighet och användarvänlighet.

Med introduktionen av Centrifuge 5910 Ri erbjuder Eppendorf nu forskare avancerade funktioner för att förenkla och påskynda centrifugeringssteg: Ett innovativt användargränssnitt med pekskärm möjliggör snabb inmatning av önskade parametrar, medan användarhantering med tre nivåer och dokumentation av utförda körningar och motsvarande parametrar säkerställer ökad säkerhet och spårbarhet. Den valfria anslutningen till den nya VisioNize® Digital Lab Suite gör det inte bara möjligt att fjärrövervaka enheten och skicka meddelanden till användaren i händelse av larm eller särskilda händelser, den integrerade åtkomsten till viktiga dokument som certifikat och bruksanvisningar är också mycket praktisk.

Ett brett utbud av rotorer och adaptrar erbjuder ett brett utbud av tillämpningar.Den unika universella rotorn gör det möjligt att spara tid vid centrifugering av t.ex. koniska 50 ml-rör, plattor och 250 ml-flaskor utan att byta rotor, rotorkoppar eller adaptrar.

Centrifugens höga kapacitet och prestanda, tillsammans med ett intuitivt användargränssnitt för snabb och felfri drift, gör att Eppendorfs nya centrifug 5910 Ri är utrustad för att möta kraven från moderna laboratorier nu och i framtiden.

Mer information om Centrifuge 5910 Ri finns på www.eppendorf.com/Centrifuge-5910Ri

Fler nyheter

Med Mastercycler® X40 kommer dina dagliga laboratorierutiner inte bara att vara tillförlitlig...

Takara Bio Inc (Takara Bio) och Eppendorf SE, två ledande företag inom life science-industrin, har glädjen att tillkännage sitt samarbete inom ramen för ett strategiskt co-marketing-avtal.
kampanjer 01 september 2023 - 31 december 2023
På Eppendorf är vi medvetna om den viktiga roll som förbrukningsvaror av plast spelar i laboratoriet. Samtidigt är vi medvetna om att en balans mellan kraven på modern vetenskap och miljöhänsyn är en viktig utmaning för ledningen av ett life science-laboratorium. Därför följer vi principen "Minska, återanvänd, återvinn" när och var det är möjligt, och förlitar oss alltmer på användningen av biobaserade råmaterial.

I år delar det Hamburgbaserade life science-företaget Eppendorf SE ut sitt prestigefyllda forskni...

Enkanalspipetterna Eppendorf Xplorer® och Xplorer plus har certifierats med ACT®-märkning...