Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Christian Kirchbaumer är ny chef för den globala marknadsföringen av affärsenheten Stabilus Industrial

Christian Kirchbaumer övertog tjänsten som chef för global marknadsföring inom affärsenheten Industrial i Stabilus-koncernen. Förutom Stabilus som paraplymärke omfattar denna affärsenhet även varumärkena ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern och Tech Products. Dessa är främst kända för produkter och tjänster inom automationskontroll, vibrations- och rörelsekontroll samt säkerhetsprodukter. Stabilus och dess dotterbolag erbjuder industrikunder ett unikt utbud av lösningar för komponenter och tjänster under ett och samma tak. Med otaliga lösningar, varav många är skräddarsydda, absorberas stötar och vibrationer, slitage minskas och processer optimeras.

Under 2016 började Stabilus driva affärer med industrikunder genom att förvärva olika varumärken. Å ena sidan drar dessa användare, deras konstruktioner och design nytta av det breda utbudet av högkvalitativa och högpresterande komponenter som affärsenheten Industrial kan tillhandahålla. Å andra sidan drar de också nytta av den kombinerade erfarenheten och de innovativa lösningarna från utvecklings- och säljteamen, som samlas under ledning av Stabilus, global marknadsledare för gasfjädrar, dämpare och elektromekaniska drivenheter.

Christian Kirchbaumer har 15 års yrkeserfarenhet från olika befattningar inom internationell marknadsföring och kommer med relevant erfarenhet av rebranding, varumärkespositionering och digital marknadsföring. Under de kommande månaderna kommer han att forma de globalt aktiva marknadsföringsgrupperna i den nybildade affärsenheten Industrial i Stabilus till en marknadsföringsenhet med globalt nätverk, och dessutom stödja den planerade expansionen i Asien. Jürgen Roland, mångårig VD för ACE Stoßdämpfer GmbH och vice VD och chef för Stabilus Industrial, kommenterar: "Vi kommer att kommunicera våra specialiserade varumärken och deras fördelar för industrikunder och samtidigt föra dem närmare varandra under ett enhetligt tak. Därmed blir anslutningen till den internationella marknadsledaren Stabilus ännu mer synlig."

Fler nyheter

Digitalisering och lean management ses som en välkommen bantningskur i många företag. Hur digital...

Av förståeliga skäl tar tillverkarna det säkra före det os&auml...

När rullstolar testas tar tillverkarna det säkra före det osäkra av f...

22.12.2023 01:05

Stötdämpare för säkerhet
Nödstoppsspecialister firar premiärer inom film och TV
När det gäller industriell dämpningsteknik är ACE en av de första kontaktpunkterna för de flesta ingenjörer och konstruktörer världen över. Oavsett vilka förfrågningar experterna har idag svarar ACE alltid snabbt, antingen online eller genom personlig kontakt på plats.

Det finns mycket utrymme för förbättringar när det gäller utformningen av rullstolar. Det visar d...